Bio

Efter det sedvanliga ice coffie med fika så gick vi på bio, vi kollade på Austrailia. Vilken film, helt klart en Tina film!!!
Den kommer att ses många fler gånger. Måste bara tillägga att Nicole Kidman måste vara planetens vackraste kvinna!!!!
12/03/2008 - Nicole Kidman -

Men eftersom jag inte har samma smak som dom flesta andra så tucker jag inte att Hugh Jackman är något snygg alls....men han var en duktig skådespelare i alla fall :)

Nu är det middag som gäller och sedan är det the Closer på TV, det är det enda programet som jag följer. Jag har inte sett på TV på flera år. Innan jag träffade Michael så hade jag inte ens TV,,,,,,


After our normal ice coffie, we decieded to go on a movie, It was Austrailia today. It was a grate movie!!! Really a Tina movie. I will see that movie a lot more times!!!! Nicole Kidman has to be the most beutiful woman on this planet!!!!!
On the other hand i dont think Hugh Jackman is looking good at all. But i think i have a diffrent tast than most others. But he was a good actor :)

Now is time for dinner and than is The Closer on TV, the only TV program that i see. I havent been seeing on TV for years, before i meet Michael i did not evan had a TV...


Godmorgon



Godmorgon, i dag är det en härlig lördag. Känner mig ganska pigg och kry. Har varit vaken sedan 05.30.. I dag är det Juiors födelsesag. Han blir 18 i dag!!! Grattis. Han är redan på väg för att ta sin första kör lektion i Amsterdam. HAn var väldigt nervös.

Det här är en vanlig sun hemma hos oss, Snoppie vill alltid vara där vi är, så vad passar bättre än mellan våra laptops??? Jag älskar verkligen den katten. Hon är verkligen glädjen i mitt liv
Nu ut på morgon promenad i sakta tempo..tråigt men jag måste bara ut. Hoppas att benen håller.
Ha en jätte bra lördag. Kram till er alla

Goodmorning, today is a wounderful Saturday. I fellel so much better, but have been awake sence 05.30.
Today is it Juiors bithday, he becomes 18. He is allready on his way to his first driving lesson in Amsterdam. He was so nervous.
This is how it looks in our hous everyday. Snoppie love to be around us all the time, so what can be better than betweeb our laptops???I really love that cat. She is the happines in my life
I hope you will have a fantastic Saturday, i will go out for a walk in a slow tempo without weights, booring but i really need to go out. I hope it will work out with my legs

Irriterande


http://www.urbanoutfitters.com

Hittade den ur snygga väskan på http://www.urbanoutfitters.com
Jag vill bara ha den!!! Då finns det inte på den engelska sidan... Varför inte då???
Tycker det är lite elakt. Visst jag kommer att överleva men det är lite surt.

I have found this lovely bag on www.urbanoutfitters.com.
I really wnat the bag, but it not existing on the website from UK... Why not??
I think that it is a bit mean. I will survive, but i dont like it

Dr besök

I dag var jag hos ortopeden för att kolla min ben. Det gick ganska bra. Jag fick i alla fall förtroende för min dr.
Enda nackdelen var att han inte pratde engelska alls... spänande. Men jag tror det gick bra med spåket i alla fall. När jag måste prata bruka det fungera.  Han gjorde någon slags scanning av mina fötter och kollade min knän. Högerbenet som jag har mest ont i, är troligtvis ledbanden utslitna... i både knä och i fotleden. Ska tillbka nästa vecka och få nya inlägg att prova. Hoppas att dom hjälper. Men att gå så mycket som jag gör  var inte så bra. Men han skulle fundera lite på vad som kan vara bästa lösningen för mig.  Jag vill fortfarande gå 4 dagars i Nijmegen i Juli.


Mer skor



Bilden lånad från Brandos

Kan man ha för många skor??? Nu blev jag kär igen. Dessa finns att köpa hos brandos.com. Kostar 1599 SEK
I helgen när jag och min kära make var på stan, så frågade han om jag inte skulle gå in till min favorit sko affär här. Snäll som jag var svarade jag, jag har ju just köpt nya skor denna veckan. Min snälla make säger bara, jag har slutat att räkna dom, det är ingen ide. Så vi kan gå in!!!! Jag slutar aldrig att förvånas över honom. Men han är underbar i alla fall.

Is it possible to have to many shoes??? I am in love again. This once can you buy  at brandos.com, and they cost 1599 SEK. Last Saturday when my husban and I was down town, he asked if i should not go in to my favorite shoes store. I wanted to be nice so i answered, i ave bought 2 new pair of shoes this week. My nice husband just answered, I have stoped counting, there is no use to do that. So we can go in!! I will never stop be suprise over him. But he his wounderful anyway.

Nytt


Bild lånad från HM

Såg att HM hade fått in lite nytt. Dessa blev mn favorit. Enda nackdelen med skor från HM är att dom kan vara så hårda och variera kraftigt i stolekarna. Jag har har normallt 35 så jag måste alltid beställa 36, men hos HM kan det vara för litet...

I saw that HM have got some news. This shoes become my favorit. The only bad thing with shoes from HM is that they can be so hard and the sizes ia allways a mysterium. I ahve size 35 in shoes so i allways order 36 but at HM i need somethimes 37....

Dagens dröm

Vanessa Hudgens

Kolla klänningen!!!!! Den är ju helt super fin. Är det någon som vet var man kan hitta en liknade???

Bomb nedslag



Så här ser det ut i mitt dressing romm just nu. Det ser ut som en bomb har exploderat. Jag border verkligen ta mig i kragen o städa upp.Jag började rena ut vinter kläderna förra helgen, eller rättare sagt jag la dom i en hög på govet....

Jag mår lite bättre nu huvudväken är inte lika hemsk som tidigare och jag har till och med lyckats äta lite :)
Tänkte dricka mitt kaffe nu och hoppas att få lite energi till at ta tag i klädhögen.

Sjuk



Jag är sjuk. Åkte till jobbet som vanligt i går. Trött som vanligt och frusen som bara den. Tänkte inte såycket mer på det. Men dom 4 milen känndes som minst 40 mil. Väl framme på jobbet kräktes jag i handfatet..... det var bara inse att det hä kommer inte att gå Så jag åkte dom 4 milen hem igen... kändes nu som 100 mil. Väl hemma så deckade jag i sängen med väeldens konstigaste huvudvärk,ont i öronen och i halsen. Efter ca 30 min ringer det på dörren, men jag orkade inte gå och öppna... det visar sig sedan att byggnads arbetare har grävt upp totoaren bakom våran bil.. så den var inpakerad. Michael blev inte så glad när han kom hem.  Men Michaeloch JR grävde igen hålet i går kväll så dom kunde få ut bilen.  Så gissa vem som ringer på dörren kl 07.00 i morse..Jo arbetarna. Behöver jag säga att jag inte öppnade. Det västa är att jag ska till tandläklarn 14.00, hoppas att jag kan smyga ut bak vägen.
Hoppas att ni alla får en trevlig onsdag!!!

Lördag morgon



lördags morse åkte Michael till posten för att skicka tillbaka mitt HM paket. När han kom hen hade han köpt jätte fina blommor till mig. Tack gulliga du!! Det förgyllde verkligen min dag.

Saturday morning Michael went to the post office to send back some thing from HM. When he returned he had beatiful flowers to me. Thank you sweetheart!!!. It really made my day

Skor



Så då var jag kär igen. Dessa  är från Topshop. Jag tror dom skulle passa mig hur bra som helst. Synd att vi inte har Topshop här i Holland. Tur att internet fins!!!!
Nu lagar jag kcklig soppa. Storkok, det ska bli min lunch denna vecka är det tänkt. Kyckligen står och små kokar nu. Känner mig riktigt duktig, eftr IKEA har jag legat på soffan o kollat på 2 filmer. Det hör inte till vanligheterna. Men jag håller på att bli sjuk, får skylla på det :)


Ikea



I dag har vi varit pä Ikea. Har köpt 2 st nya byrå till mitt dressingroom som jag hoppas att jag kan få ordning på snart.
Jag såg med dom här tallrikarna i från serien Bröllop tror jag det var. Jag blev sugen på att köpa dom. Michael var inte lika sugen på det.... Han tycker dom är to much som vardagligt porslin. Men jag tycker dom var fina. Nu har vi Höganäs i köket, det har jag haft dom sista 12 åren så det är nog dax att för nya det. Tycker ni att serien Bröllop är to much???

Today we have been at IKea. We bought 2 new chest of drawers to my dressing room, i hope i can make it ready soon.
I also saw this plates from the serie Bröllop. I reaaly like them. Michael did not like them so much. He thought they are to much to use in the kitchen everyday. Do you think they are to much?? Right now we have plates and muggs from Höganäs. I have that now for 12 years, i think it time to change.

Valkyrie

Poster Valkyrie (c) United Artists

Eftermiddagen tillbringades med Tom Cruise!!! Det var absolut ingen dålig dag. Lördag förmiddag och vi var på stan (som vanligt) och fikade. Vi skulle gå o kolla vad det gick för filmer i kväll, jag har varit biosugen ett tag. Det visade sig att Valkyrie skulle just börja. Så varför inte???Jag ville hemskt gärna se filmen.
Jag tycker att filmen var väldigt bra och se värd. Det var ingen action film direkt.


Det känndes lite kostig att se denna filmen om andra världskriget. Det var ju på riktigt. Sedan jag flyttade till Holand så har jag börjat att förstå vilket lidande det var för människorna under den tiden. Holland var ju ganska hårt angripet. Bla Michaels föräldrar har berätat hur det var att växa upp under kriget att inte ha någon mat, dom var tvungna att äta blomm rötter osv för att överleva. Michaels föräldrars nära vän satt i Auswitsch i 4 år!!!!!!!! Han är i dag 88 år. Han har berättat lite hur det var när vi har träffats. Det är verkligen ingen saga!!!!!!

Zara



Det var den här klänningen som följde med hem från Zara i torsdags. Tack min söta man!!!! Humöret är mycket bättre!!
Klänningen ser ut som att den är i jeans tyg men det är den inte. Bilden gör den inte rättvis men den kommer nog på snart skulle jag tro.


It was this dress that Michael bought to me last Thursday. Thank you sweetheart!!! My mood is much better now.The dress lookslike it id from thae same material as jeans, but it isnt. The photom is  a bit bad, the dress is much better in the reality, but i think i will wear it anyday and than you will see in on.

Jeans



Jag som inte har köpt jeans på  4 år eller så har köpt 3 st på samma vecka...
Dom till vänster är från HM i tight modell, dom i mitten från Zara med vida ben men inte överdrivet vida, och dom till höger är typ sådana som alla vekar ha, trasiga från Zara. Är det här något att behålla???
Tänkte prova dom igen, så ni får se dom på.

I have not blught jeans n 4 years, now i have bought 3 pair on the same week...
The left once is from HM in slim model, the middel is from Zara and is a bit wide in the legs, the right once is also from Zara, they are a bit brokeb. Is this something to keep??
I will try them again later today so you can see how they are fitting.

Härlig kväll



Fredags kvällen tillbringades hemma hos söta Seny med henns mamma och prinsessan Sophia. Moromor gjorder figurer i balloner, vilket Sophia tyckte var hur kul som helst. Nu pratar Sophia Bulgariska, och jag förstår ingenting. Jag som just lärt mig prata Hollänska med henne. När jag pratar med henne så svarar hon på Bulgariska... skit unge!!!
Det var i alla fall en fatastisk trevlig kväll!!!!

Friday night we visit Seny and her mum and the little prinsesse Sophia. Grandmum did animals of ballons, which Sohpia really enjoyed. Sophia is now talking Bulgrian and i dont understand a thing. I am allways pratcing my Dutch on her. When i am talking to her she is answering in Bulgarian... It was a really nice evening!!!

Uppdatering DR

Varför vaknar man kl 05.00 en lördag??????? och kan inte soman om


Det gick ganska bra hos docktorn. Har fått remiss till ortoped + sjukgymnast till att börja med. Jag vet att min dr inte kan lösa allt men han lyssnar och tar saker och ting på allvar. Det gillar jag. Men han tycker 10-20 power walk är lite mycket att gå varje dag... men det tycker inte jag. Så nästa vecka ska jag både till ortopeden och sjukgymnasten. Det här kommer gå bra. Jag vägrar något annat!!!!!!

It went pretty well at the dr. I should now go to a ortoped and a psysotheraput to start with. I know that my dr cant solve all the things by him self, but he is relly listing and take things serius. I really like that. But he things 10*20 km power walk it a bit much to do everyday.... i dont think so. Next week i have the appointments with the ortoped and psysio. It will be ok this. I just refuse something else!!!!! 

Demi



Även om hon har gjort opertioner och använder botox så är hon himmla snygg!!!!

Fredag




Så här ser jag ut i dag, med mitt jätte fina munsår. Gud jag verkligen  hatar munsår. Fort jag blir lite stressad så kommer det som ett brev på posten..
Planerna för i dag är inte så mycket, jobba lite, sedan äntligen tid för docktorn med min skadade ben. Så jag håller tummarna att det kommer gå bra. Sedan blir det nog fika med Seny och hennes mamma som fortfarande här och hjälper henne. Om jag inte bryter i hop efter har varit hos docktorn. Men jag tänker positivt att han är mirakel mannen och fixar det här!!!!!!


This how i am looking today, with my nice blister on my moth. GOD I really hate that. As soon i get a bit stressed is it here as a letter from the post directly.
The plans for today is not that much. work a bit and than go to the dr with my legs. i am keeping my fingers crossed that it will be fine. After that it will be coffee with Seny and her mum how is still here and helping her. If i dont brake down after the appointment with the dr. But i will be positive, he will fix this, he is the miracle man!!!!!


gårdagens..



I går efter jobbet tog Michal med mig till stan. Hade egentligen inte någon större lust, men efter viss överalning så följde jag med. Fast det ösregnade. Vad häde med vårat fina vårväder??? Så här sog jag ut i alla fall blöt som en katt.
Michael shoppade lite åt mig på Zara!! Vilket aldrig kan vara fel. Jag kände mig gladare när jag kome hem så shopping är bra.

Yesterday after work, Michael took me down town. I was not in the mood but i followed him. it was raining cats and dogs, what happen with our nice spring weather?? I was looking like a weet cat.  michael were shopping for me at Zara. That is never wrong. i feelt a bit happier when i arrived home. so shoping is good.

Vår jacka



Tittade just nu på Odd Mollys hemsida. Jag har hittat min vår jacka!!! Tycker den så himmla fin. Vet någon om man kan köpa den på nätet??? Eller affär i Göteborg som säljer den?? Det var förresten ingen bra ide att titta på Odd Mollys hemsida, det fanns så massa kläder som får bo hemma hos mig.

I was just looking on the website from Odd Molly www.oddmolly .se. I ahve found my spring jacket. I think it is lovely!!. Is there anyone who know if it is possible to buy this one ónline?? or a store in Amsterdam who sells it?? it was not a good ide to look on the website, ther were so many nice clothes who are more than welcome to move to my closet.

ONT



I går var det en riktig skit dag på alla sätt. Jag bröt i hop när jag kom hem. Jag grinade och skrek och kallade min man hemska saker, även att det inte är hans fel. Michael är ALLTID där för mig!! Tack för att du står ut men mig.
Det som fick vatten glaset att rinna över denna gången är att jag har fått ont i mina ben igen. Ni som känner mig sedan tidigare vet att jag hade det för 7 år sedan. Det slutade med att jag kunde inte gå mer än 50 m utan  att det gjorde så ont att jag grinade. Nu är jag så  fruktansvärt rädd att det blir lika illa igen. Michael har i alla fall bokat läkartid tills på fredag. Så snälla håll tummanrna att det kommer att ordna sig.
Tack Michael att du alltid finns där för mig och orkar med mig när jag är värsta klimakterie kärringen som bara sktiker och grinar!!!! Älskar dig över allt annat

HM



Igår kom det ett paket från HM. Det är inte bara hag som gillar det. Snoppie tar plats direkt i lådan.
Det är lite som får stanna kvar men inte allt. Jag har beställt ett par jeans för första gången på 2 år. Jag använder typ aldrig jeans. Bara när jag ska greja i trädgården eller så,känns inte som jag passar i det. Ska prova dom i kväll, så kan ni väl vara smak råd.

A box from HM arrived yesterday. It is not only ne who likes that. Snoppie get crazy to, she cant wait until she can lay in it.
 There is few things that i will keep but not all. i have ordered a pair of jeans for the first time in 2 years. I am not using jeans that often. Just in the garden or so. It feels like i am not fitting in jeans. I will try them tonight and than maybe you can help me to se if i should keep them or not.

Solglasögon


Sitter och kollar efter nya solglasögon. Eftersom min gammla har gåttt sönder. Men dom var i och för sig 5 år gammal, så det är nog dax att köpa nya. Har hittat en sida på som verkar bra  http://www.otticanet.com/ men nu är ju problemet att jag inte vet vilka jag vill ha. Det är många som jag skulle kunna tänka mig....är det någon som har någon ide??

I am looking for new sunglasses. My old once are broken. But i had them for 5 years, so it is time to buy new once. i have found this side http://www.otticanet.com. Now to the problem, i dont know which once i should have. There is so many that i like. Somebody who has any ide???

Vår



Det har börjat att bli vår här. Vilket är helt underbart. I går var det 10 grader och sol. Så det var en hel del som satt ute och fikade i går. Till och med gräset har börjat att bli grönt igen. Bilden är tagen just utanför vårat hus. Kameran är väl inte så jätte bra. Men det var strålande sol ute. Så nu ska vinter kläderna äntligen rensas bort, det blir projekt i helgen

Snyggt


Den här kjolen och den kortärmade kavajen får gärna flytta hem till min gaderob omgående. Tyckte det var jätte snyggt!!! Jag skylle bara ändra färgen på toppen under

Skor



Skorna som "pappa" hade beställt på Halens kom i fredags, Snacka om tur. Jag kommer inte till Göteborg förrän i April nästa gång....men någon gång ska man ha tur med. Jag gillar dom massor, dom är sköna att gå i. Dom svarta kom med...
Jag hade sedan tidigare beställt ett par bruna ballerina skor i skinn från Laredute som också hade kommit. Jag har nästan bara heels nu, tänkte till våren/sommaren kanske det kan vara skönt med lite lägre skor med.

  

The heels that my "father" had ordered from www.halens.se arrived last Friday. I was a bit lucky, the next time i will go to Sweden is in April. Anyway, i really like the heels and the are comfortable to walk in to. The black once has arrived to.

I had also order a brow ballerina shoe from www.laredute.se. ( if you want to have delivery to The Nethelands you have to order from http://www.laredoute.fr)

I just more or lees has heels now, so i was thinking this once will be good to have now in the spring/summer. Can also be nice to not have heels on day.


ODD MOLLY



Jag har en ny favorit. Det är Odd Molly, det tog ett tag innan jag började gilla kläderna. Tycket det mest såg ut som hippi kläder eller så. Men nu är jag fast. Denna tunikan finns hos http://www.sidandsally.com/system/search/product.asp?id=1271 kostar 1299 sek.

This is one of my favorite brands, Odd Molly. It took awile before i start to like the clothes but now i am hooked. This tunik can you order from  http://www.sidandsally.com/system/search/product.asp?id=1271 it cost 1299 sek. they are also delivering to The Netherlands

Resten då

Jag hade också beställt i från Ljuva ting, där du nu får 20% rabbat om du handlar http://www.ljuvating.com/index.php
och i från Elsas hem http://www.elsashem.se/sPage.asp

Det är lite blandad kompott men jag gillar Lisbets dals saker så det mesta var från henne olika bakskålar osc. Lite Greengate artiklar blev det med. och 2 jätte fina katt skålar!!!!

  


Shoppingen

Det som jag hade med mig i från Sverige i söndags var sådant som jag har beställt på nätet innan jul. Sakerna har bott hemma hos pappa och lillebror under tiden. Det var nästan som julafton när jag kom och fick se alla sakerna. En del hade jag faktiskt glömt.. Innan jun hade Catalog halva priset på alla sina saker. Normallt handlar jag inte där, men nu hade dom en massa gardiner och innrednings  saker. Här i holland så finns det inte så mycket gardiner, man använder det lite annolunda än vad vi gör hemma. Så jag passade på att köpa en del. Dom kostade typ inget. 50 kr för ett par längder som är 220 cm långa och 150 cm breda. Tyckte det var inte hela världen. Men samman lagt blev det nog 10 par gardiner. Några fick stanna kvar hos pappa.

Nu till det pinsamma. När jag gjorde min beställning innan jul så satt jag vid datorn och handlade för ca 2000 kr. Det var även Dockers byxor och läder skor till Michael. Det tog ca 1 timme att göra beställningen. (jag gör den i pappas namn). När jag kommer till sista steget att bekräfta beställning så krachar sidan, jag får ingen order bekräftelse på mailen heller. Detta hände 6 ggr...

Men eftersom jag ville ha gardinerna och det andra så registrerar jag ett annat konot i min brors namn, kvällen efter.  (vilket han nu ångrar bittert) satt på kvällen och gjorde beställningen och samma sak händer, sidan krachar 4 ggr.Men av någon anneledning gick jag in och kollande order historiken. Där låg alla orderna.!!!!! Hur är det möjligt?  Men jag började att radera alla artiklar som var dubbelt. När det var lite kvar, så kommer Seny och skulle fika hos mig. Jag tänker jag gör resten sedan när hon har åkt. Seny åkte vid 12 på kvällen så jag gick o la mig. Tänkte jag gör resten på jobbet i morgon, är ju där kl 06,00 i alla fall. Då har dom redan skickat alla orderna......!!!!!!!!!!!!! SHIT. Men det var inte så hemskt mycket som blev dubbelt. Men jag  ville inte be min bror att öppna alla 7 paketerna och börja packa om och skicka tillbaka. Så av ett tyg har jag nu 50 m om någon skulle vara intresserad. Det är väldigt fint.

Min Bror skämdes som satan när han hämtade 7 st paket som det står Ellos på. Han ringde och var inte så glad på sin syster då...förstår inte varför????

Nu till det värsta. Jag gick in och kollande historiken bara för skojs skull på min pappas konto..Först står det inga order dom senaste 3 månaderna. Det är ju bra. Men jag klickade ändå. Där ligger alla 6 st orderna som inte hade gått igenom. och dom är skickade!!!! Men jag faxade till Ellos och dom sa bara att det var deras fel och det var bara att låta paketen ligga så dom gick tillbaka. Men min pappa bor i ett service hus och paketen kommer till en liten kiosk. (Han känner dom 2 kvinnorna som äger kiosken) dom var inte glada, dom drunknade i paket...

Men det här är då en del av sakerna, byxorna och skorna till Michael hade min bror med sig i julas när han var hos mig.

 

Snoppie måste ju abra vara med över allt.


Katie Holms

Katie Holmes Miu Miu

Äntligen börjar det komma mer bilder på Katie Holms för Miu Miu. Katie är en av mina favoriter även om hon har blivit lite tantig sedan hon träffade Tom, men jag gillar henne ändå. Jag tycker det ska bli kul att se resten av bilderna.

Uppackning



Så här såg det ut när jag packade upp min väskor i går... Jag var riktigt nöjd att jag fick med mig så mycket. Min pappa och bror trodde aldrig att jag skulle få ner det här i 2 små trollys. Måste vara minnerna från lumen. Det var nog nyttigt att göra lumpen på många sätt. Det är faktiskt inte så mycket kläder eller så. Det är bla: 7 par gardiner, 10 kuddfodral, kakfat/tårtfat på fot (väger massor) kakfat, ljus fat, skålar, katt skålar, Lisbet Dals prylar... och naturligtvis skorna "pappa" hade beställt dom rosa och svarta. Jag visar mer bilder senare.

Jag var lite nervös måste jag säga, den incheckade väskan får bara väga 15 kg. Väger den mer kostar det 15 euro per kg....och handbagaget får bara väga 10 kg. Oftast väger dom inte det, men det händer..min väska vägde 14,5kg. Sedan hade jag min Burberry habdväska som är ganska stor, den vägde 7 kg.  Men jag lyckades att få med mig alla väskorna utan att betala. :)

När jag väntade på att få gå ombord på planet så pratade jag med en jätte trevlig man. Så vi skulle sitta brevid varandra på planet. Han ville naturligtvis vara snäll o lyfta upp väska... stackars man. Han sa bara den väger mer än 10 kg...sedan under samtalet kom det fram till att han var 72år!!!!! Jag lovar han såg inte äldre ut en max 50 år. Då skämdes jag verkligen. Men han förgullde min flygreasa, hoppas att jag träffar honom igen.


This was yesterday when i was unpacking my bags. i was really staticied that i mange so pack that much things. My dad and brother said that i will never make it. Ha. Offcourse i did. I have been in the military for so many years, so something i have learn is to pack good!!! its curtains, things for pillows, plates for cookies, blows. I will show everything later. it also the shoes my "father" had ordered, the pink and black once.


I was a bit nervous when i should checking my bags. I was allowed to check in 15 kg, and they are really strict, for each kg in overweight does it cost 15 euro.... The handluggage is allowed to be 10 kg, most of the time they are not checking that, but you never know.my Burberry handbag was 7 kg... but i sucsseded to check in without paying. :)


when I was waiting for the plane, it was a really nice man who was talking to me, we decided to sit next to enchater on the plane. Offcourse he wanted to loft my trolley. I felt a bit sorry for him. The only thing he said was, the was more than 10kg....during the conservation we had he said that he was 72 years. I promise he look max as 50 years old!!!! It was really nice to meet him, i hope will will meet him again


Väska



Hittade den här skit snygga fransväska på http://www.leilei.nu/.
Den kostar 275 kr. Funderar på om jag kanske behöver den här. Tycker i alla fall attt det är snygg som bara den

Dagens tips

  

Händerna kan behöva lite extra omvårdnad såhär i vintertid. Handkrämen och tvålen är från Bluebox och doftar underbart av lavendel

TACK



Jag har fått en utmärkelse av sötaste Emelie http://elimi.blogg.se/index.html
Tack söta du, du har verkligen lyst upp min dag!!!!

I am home



Äntligen är jag hemma igen. Tiden i Göteborg gick väldigt fort. Tydligen har jag blivit världens tidsoptimist, eftersom jag inte hann med hälften av vad jag hade tänkt att göra....
men det vikitgaste är i alla fall gjort. Vi har haft bouppteckning och vi har sjösatt urnan. det var kallt kan jag lova. Men vi hade en sagolik tur med vädret. Det blåste men det var sol, i alla fall när vi åkte ut. På tillbaka vägen blev det lite mer spännande, det blev troligtvis en ispropp i motorn. Så det gick inta att köra mer...Kul när man är ute på havet i en lite båt, ingen var direkt vinterklädd och inga andra båtar i sikte... men hur eller hur så löste det sig tillslut. Det tog bara lite längre tid äv vanligt att komma till land igen. Men nu vilar i alla fall min underbara mamma med min bror och hans pappa. Det känns väldigt bra måste jag säga!!!!




        




Finally home again. The time in Gothenburg went really fast. I was a optimist in the time schedule, i did not make to do have of the things i wanted to do. But the most important things are made. We had the meeting with the man who is handle this fiance things after my mum and we also but the ashes in the sea. It was really cold on the sea. But we were really lucky with the weather, it was sun at least when we left, but it was a bit windy. On the way back to land in was a bit challenging, the motor of the boat stopped working, we probably had a ice prop in the enegine,so the engine were not working anymore..Not that nice when you are on open sea. None of us were winter dressed and no other boats in the view. but we made it to land finally, it just took some more time when expected. Now my mum finally resting with my brother and his dad. it feels good.


Sverige

Nu är jag packad o klar för att åka. Tåget går om 20 min. Denna gågen har jag 2 tomma väskor med mig. För att jag ska kunna få med mig alla saker som jag har köpt redan på internet, eller rättare sagt vad pappa har köpt. Det ska bli spännande att se de, ärligt talat så har jag glömt bort en del... Så min packning i dag består av underklädet, lins grejer, ett par byxor, och en tröja.....Michael tittade bara och skakade på huvudet. För detta behövs 2 resväskor.

Nu måste jag gå Ha en jä bra dag.

Fredagens resturang besök




Såg här så jag ut i fredags när jag var på middag med jobbet. jag bytte BH till en axelbandslös, innan jag gick. Hade mina nya ankelboots med öppen tå och öppna på sidorna. det var kanske inte det smartase valet, det var -7 ute. Men fina är dom. Jag invigde med min lilla clutch från Marc Jacobs.

This was how i was looking last Friday wen we had the dinner with the company. i changed bra before i left. I also had my new boots, with open toe and open on the sides. Maybe not that smart. but they are beautiful. I also used my clutch from Marc Jacob's for the first time.


      


The chef him self!!!

Maten var så super god. Hit kommer jag gå fler gånger


Köpsugen


Har tittat på hä ett tag. Jag trodde inte att fransar var något för mig, men nu så älskar jag dom.
Dessa finns på http://www.chique.se/produkt/id-3011/


Eller kanske dessa
Mockastövel
Kommer i från Halens, betydligt bättre för plånboken. Med koden 1100 får man dessutom 100 sek i rabbat.

Insperation



 

Jag längatar till våren... jag är trott på stroa och tjocka jackor. Jag vill ha värme. Jag är ändå ganska lycklig lottad som bor här i Holland. Dom sa på väder rapporten i dag att vintern forsvinner nu!!!!! Ingen är gladare än jag.

Nicole



Jag har borjat att rensa ur min garderob, kanske kan byta med Nicole??? Jag skulle inte ha något i mot det. Enda nackdelen är att hennes kläder kommer att vara en aningen små msstänker jag.... synd

Helgen

Helgen gick i ett rasande tempo som vanligt, känns som det bara är fredag och måndag.
Resturang besoket med jobbet var anon. I alla fall resturangen. Det är en Brasiliansk resturang, så gillar man kott år det ett hett tips. Kockarna grillar kotter i det oppna koket och skär sedan upp det vid bordet vid din talrik. Det kostade 28Euro och man får äta så mycket man vill, inclisive salads buffe, soppa, brod, pommes. Det var verkligen kanon mat!!!!
Bilder kommer har glomt sladden på jobbet....


I lordas var jag och klippte mig ÄTLIGEN!!! Jag är jätte nojd med resultatet som vanligt!!! Nakki är verkligen grym. Lordagen spenderades senad på cafe... i 5 timmar med min underbara man!!

Sondagen var ganska lung och skon, hälsade på sota vännen Seny som hade besok av sin mamma som nu bor i italien. Hennes mamma ska stanna i en månad, så jag har lovar att laga svensk mat och bjuda henne på.


Resturang

I kväll ska jag ut och äta med jobbet. Alla 4. Tyvärr så är inte insperationen på topp. Men men jag ska nog överleva. Resturangen verkar bra i alla fall.

http://www.latin-fusion.nl/index.php



sfeervolrestaurant.jpg    rodiziovlees.jpg    rodizio.jpg    heerlijkecocktails.jpg   salades.jpg

Tonight i shall go out with my work. All 4 of us.  I really dont feel for it but i will survive. Atleast the resturant looks good.

http://www.latin-fusion.nl/index.php


Torsdags kväll




I går var vi på stan som vanligt...när det är torsdag. Vi skulle fika. Gissa vilken talltik som är min?? Inte sjutton är det spyan i skålen i alla fall. Det är ärtsoppa med rökt korv i. Det ser äckligt ut, luktar ännu värre och smakar sanslöst illa.
Här gör man ärtsoppa med gröna ärtor.....



Yesterday we were down town as usually on a Thursday evening. We should go and eat something and have some coffee. Guess which plate who is mine??? Not the bowl that somebody has been vomiting in. it looks discussing, smells Evan worse and taste horrible. It is pea soup with a soup with peas and a sausage


SNYGGA!!!!





Jag är kär!!! I går fick jag mina nya skor!!!! Dom är grymma och hur sköna som helst fast det är 10 cm klack på dom ena och 12 på dom andra. Det var verkligen ett lyckat köp

I am in love!!! I got my new shoes yesterday. They are amazing. They are comfortable evan thue one pair has a heel of 10 cm and the other 12 cm. I am really happy with them!!!

Pinky


Ett litet tips så här på morgon kvisten http://www.pinkywebshop.se/ har i dag crazyf riday så du får 25% rabbat om du uppger koden crazyfriday i kassan. Gäller bara i dag.
Tänk bara på att stolkarna är asiatiska så dom är lite små.

A little tips in the morning. http://www.pinkywebshop.se/ has crazy friday to day. If you give the code crazyfriday in the text feild before you are checking out than you got 25% discount!!!!! They are also shipping outside Sweden, the best is just to send a email to them first to say that. For me it have been working perfect!!!

Behålla??



Det är är den ena klänningen som jag köpte på Zara härom dagen. Kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller inte. Vad tycker ni, ser jag ut som en korv?? Tänkte att jag Zara i kväll eftersom det är öppet till 21. Ska jag behålla eller lämna tillbaka???


 Tyget är förresten i spets typ

This one of the dresses i bought at Zara the other day. i cant make up my mind if i shall keep it or not. What are you thinking, do i look like a hot dog??. I have palns to go to Zara tonight, they are open to 21. Should i keep it, or bring it back?

Farligt


Jag har kommit fram till att mitt jobb är livs farligt, eftersom jag inte har så mycket att göra på dagarna så sitter jag naturligtvis och surfar...det kommer sluta med att jag kommer att gå i konkur eller så. Hittade denna på rea hos http://www.sidandsally.com/system/search/product.asp?id=780 tycker den är fin, i alla fall något jag kan ha på jobbet.

I have found out that my jobb is danguros, because i dont have that much to do than am i lookin on the internet all the time. i will go bankrupt or so. I find this on the sle from http://www.sidandsally.com/system/search/product.asp?id=780
i think it is really beatiful, something i can have at my work.

kallt


Här är det kontraster måste jag säga. I södra Holland är det -27 grader (dock inte idag) och snökaos. Men jag är lycklig lottad denna gången. I Amsterdam äe det bara -5. (Tack o lov). det som är lite underligt är att hela Holland är ungefär lika stort som Småland. m och jag har trotsat vädret denna vreckan och varit ute på våra 2 timmars power walk. Känns i alla fall väldigt bra efter. (men jag ser ut som hej och kom o hjälp mig...)

längtar



Nu har nedräkningen börjat. Billjeten är bokad. Nästa onsdag åker jag till Göteborg, till min familj. Jiipi
Jag har redan börjat skriva en lista på affärer som jag måste besöka, min bror sa bara Tina du vet om att du är sjuk va??
Kanske är beredd att hålla med honom. Men hur som hels så ska det bli kul att komma "hem" för några dagar. förhoppningsvis så hinner jag besöka några vänner med. Det var alldeles för länge sedan. Jag skäms verkligen.

Blommor



Igår när jag kom hem hade M köpt nya blommor till mig. Vilket alltid gör mig så glad. Mina favorit blommor är tulpnaner, så jag bor i alla fall på rätt ställe hahah och påsk/pingst liljor. En fördel att bo här i Holland är att blommor är inte lika dyrt som i Sverige. Här kan man köpa 30 tulpaner för 40 kr. Helt ok pris tycker jag. Hoppas att ni alla får en fantastisk dag

Dröm!!!



Jag har hittat min dröm kjol!!!!! Snälla ge mig!!! Den är från Acne. Kanske lite i dyraste laget. 300Euro
Ni kan kolla in den på http://shop.acnestudios.com/system/search/product.asp?id=984
Den finns i rött och svart med. Men jag vill ha den i denna färgen. Om jag slutar att shoppa allt onödigt som jag gör, så kanske den kan bli min

I have found my dream skirt!! Please give it to me. It is a bit expensive. 300 Euro. You can check it out on
http://shop.acnestudios.com/system/search/product.asp?id=984
The skirt is also availble in black and red, but i really wnat this color

Mössa?



Jag slö kollade runt på en massa bloggar, så hamnade jag hos http://kirsikka.blogg.se/
Hon gör verkligen fina mössor och halskragar bla. Så ny sitter jag här och funderar på om jag kanske ska beställa en ny mössa. Tycker den var himmal söt. Har aldrig varit en möss människa tidigare men nu så, kanske har med åldern att göra...

Vigselring


Är det någon som har något bra förslag på vigselring, tänkte att jag ska ta mig i kragen igen och ge mig ut på jakt efter en. Vi har ju bara varit gifta i snart 4 år så det kanske är på tiden. (här i Holland har man bara en ring, när man gifter sig byter man bara hand) Snålisar!!! Men jag är fortfarande svensk så jag vill ha två ringar.

Is there anyone who have any ides were i can buy my wedding ring. I wan to try to find one again. We have been married almost 4 years so maybe it is time for the ring. ( in Sweden does pepole have 2 rings) not like here in Holland, just one. Cheepe pepole. Bur i am still Swedish so i want 2 rings

Julklapp



Jag har glömt att visa vad jag fick i julklapp an JR ( Michaels son + flickvän)
En parfym och bodylotion från DKNY den gröna. Den luktar super gott.
TACK så hemskt mycket!!!

I have forgot to show you what i have got for Christmas from JR (Michaels son +  girlfriend)
A parym am´nd bodylotion from DKNY, the green one. It is lovely!!
THANKS alot.

Nytt skärp



Jag har köpt ett nytt skärp från http://www.chicy.se/shop/ det tog bara 4 dagar så var det hos mig det måste jag säga är skit bra. Jag tror jag gillar skärpet. Jag är inte van med att ha skärp i midjan, men jag kanske vänjer mig. Som vanligt ser jag ut som sju svåra år, osminkad kl 05.00 på morgonen. Tror att jag får börja sminka mig så man förhoppnings vis inte ser ut som ett spöke.

I have bought a new belt from http://www.chicy.se/shop/, it just took 4 days and than it was in my mailbox. That is good service. I think i like the belt. I am not use to have belt in my waiste like that, but hopefully i will get use to it. As usaly i look like shit. No makeup 05,00 in the morning. I think i have to start to put some makeup on, so hoppefully i dont look like a gost anymore.

Gårdagens




Detta är resultatet av gårdagens shopping
Pums i mocka från Zara, 
3 nya strumpbyxor HM
1 par Catpiller kängor till Michael
1 par snygga mocha skor till våren från Gaastra till Michael (Michaels favorite märke)
+2 klännigar från Zara
Synd att bara 1 klänning var på rea resten var ordinarie pris suck

   

Vår



bild från the sartorialist

Det här var riktigt snyggt, tycker jag. Nu vet jag vad jag ska leta efter nästa gång jag är på stan. En rosa kappa, gråa byxor och sjal har jag..

This was really nice! now i know what i should look for the next time i am going shopping, A pink coat, grey trosurs and so have i allready

Lyckades




Jag klagade ju lite i går att jag inte hade hunnit att vara på rean än, jag har ändrat på det nu. Jag hann en svänt till Zara och HM igå + en sko affär. (Snoppie kollar in skolådan, nyfiken som hon är)

I was complianing yesterday that i have not been on the sale yet..i have changed that now. Yesterday i was at Zara and HM +  a shoestore. (Snoppie is checking in the shoebox)

Nya



Dessa har "pappa" klivkat hem i går i från http://www.halens.se/ efter han had läst http://donnasandra.blogg.se/ men han kunde inte välja så han tog ett par svarta med. Som vanligt vet han inte om hatt han har beställt dom så det blir en liten överaskning, igen...


My "father" has order the nice shoes yesterday from a swdish website http://www.halens.se/, he have been reading http://donnasandra.blogg.se/ so he saw that he get 100sek in discount so he also order the same once in black.... The only thing is that he dont know that he has order this, as usally...

Bussy days

Det har varit lite bussy den senaste veckan. Det var knappt så att jag han  med att fira nyår. Jag jobbade från 06,00 till 16,00 hur kul som helst NOT, som sagt min chef han är en aningen udda....sedan var det hem i il fart för att hjälpa söta vännen Seny att flytta (hon har just skilt sig). Så Michael och jag hälpte henne  till 22 på kvällen, vi var inte färdiga men tyckte det räckte. Sedan följde hon med oss hem och åt lite och jag försökte hålla mig vaken till 12 slaget, och lyckades!!!! Sedan däckade jag i sängen.
Hela helgen har gått åt till att hjälpa Seny med att bära möbler och lådor....suck. Men det börjar att ta form nu hennes nya radhus, som är jätte fint. Tyvärr så glömde jag kameran alla dagarna, senil tror jag att det kallas.

Jag har inte ens varit på REA, då är det illa. Till och med pappa frågar om jag mår bra...men ska försöka komma hem tidigt i dag och går ner på stan, men jag har inte så hög förhoppningar om at tjag kommer att hitta något. Så jag har gaderat mig och beställt på ASOS lite i alla fall.


RSS 2.0