Fredags stämning


Äntligen fredag!!! Hur skönt är inte det? på jobbet började fredags stämningen redan vid 8. Elias o Segio har krig med linjaler...var det inte sådant man gjorde i högstadiet?? Men är det fredag så är det. Det bästa av allt jag slutar om 2 timmar. Sedan ska jag checka in min väska. Tur att man jobbar så nära flygplatsen. Eller rättare sagt jag jobbar mer eller mindre på den. Det tar 10 min med buss till avgångshallen. Så i kväll kommer jag att äta OLW's ostbågar.


Finally Friday, that is a lovely feeling- the nice Friday feeling started at 8 already. Elias and Sergio had a fight with rulers, was that not a thing we were doing in basic school??? N´But it is Friday. And the best thing is that i will leave in 2 hours. than I will theck in my trolley. it is nice to have close to the airport. Correction, i am more or less working on the airport. it just take 10 min with a bus to the departure hall. to night will i eat cheese doodles


Göteborg......



Dagens största nyhet är att Michael har möte i Göteborg på måndag. Så vi flyger till Göteborg i morgon...tror väl inte att han får åka själv? Jag vill också ha OLW's ostbågar och pappas hemlagade mat. Ett ännu större plus är att vi kan vara med på min storebros dotters födelsedag på lördag. Jag har aldrig varit med o firat henne tidigare.. Skäms som bara den, jag lovar. Men det ska ändras på det nu. Sedan ska vi hälsa på mamma i Skövde på söndag. Så mycket som jag har hälsat på mamma denna månaden gjorde jag inte under hela 2007.Jag är jätte glad över det. Hoppas att hon är glad med.

Sedan råkade ju "pappa" beställa ett par stövlar från La Redute oxå... så förhoppningsvis hinner dom komma med innan vi måste flyga hem igen.

Tyvärr verkar det vara lite dålig med tid igen med att hinna träffa kompisar och vänner. Jag skulle så väldigt gärna hinna med o träffa alla som jag känner.Suck. Men det kommer förhoppningsvis mer gånger snart. Det finns en lucka på måndag vid lunch om någon skulle vilja fika eller luncha. Vi måste ta flygbussen vid 15 och Michaels möte börjar vid 10. Så mellan 10-15, är det någon som vill umgås med mig??


The big news of the day is that Michael will have a meeting in Gothenburg on Monday. so we are flying tomorrow...you don't think he is allowed to go by him self? i also want cheese doodles and the home cooked food from my farther. I bigger plus is that i can join the birthday party of my older brothers daughter on Saturday. i have never been on her birthday before,,,, I am so a shamed. i promisee. But i will change it now. Than i will visit my mum in Skövde in Sunday. So much i have seen my mum this month i did not do during the hole 2007. I am so happy over that. I hope she also likes it.....

My father have ordered a pair of boots again...,.( I do it in his name) so hopefully they will arrive so i can take them with me when i am going home.

Unfortugly it seems there is not that much time to see my friends again. I would really like to see everybody that i know. But hopefully i will come soon again and there will be more time. There is a gap in my schedule on Monday at lunch time, if someone wants to have a lunch with me. We have o take the bus to the airport at 15,00. Someone who wants to see me??


Ny bekantskap

I går när vi kom hem från den trevliga middagen så låg det en fin liten lapp att jag hade paket att hämta hos grannen. (Tycker det är super att dom lämanr paketen till någon av grannarna när man inte är hemma). men jag kom inte i håg att jag hade beställt något..suprise min man har upptaäckt internet shoping. Snopen jag blev. Han hade i alla fall köpt snygga kläder i från Gaastra. Om någon är intresserad så kan ni kolla här. http://www.gaastraproshop.com/index.aspx
Super bra kläder.


Middag



I går åt vi middag hemma hos Michaels föräldrar. Alltid lika trevlig och alltid super god mat. i går fick vi fisk i ungn med bacon, ost och någon sås över. Super gott!!!

Det som är lite annolunda är att vi fick strips till och frukt sallad. Det var gott men jag saknade nog kokt potatis/ris och kokta och grönsaker.

Tack för en jätte god middag!!!

Äpplekaka


Sam från England

I dag har jag gjort min kollegor glada.  Jag bakade en äpplekaka i morse. Så i dag är jag poppis på jobbet.
Alltid trevligt att vara det.

Hos docktorn




I morse var jag hos docktorn, igen..för min mage. Jag har ju värsta magkatarren sedan några månader. Det börjar blir riktigt jobbigt nu. Magsysra och sura öppstötningar typ hela tiden. På dagen har jag lärt mig att leva med det här. Men nätterna. Vet inte hur många gånger per natt som jag mer eller mindre kräks upp magsyra i sömnen. O det är verkligen inget roligt att vakna med det över ansiktet.....men men, jag lär mig nog att leva med det också. Nu har jag fått ytligare piller. Jag lovar, jag kommer att bli värsta knarkaren...hoppas att man kan ha roligt under tiden.

Nice suprise

I går när jag kom hem så fick jag en trevlig överrasking. Jag fick ett fobad när jag gick ut i köket. jiipi!
Nu är det inte så roligt. Michaels underbara son har öppnat frysen, men det var för jobbigt att stänga den så, han lät bli.
Så gårdagens kväll tillbringades på alla 4. Torkade golvet. Nu är det inte så smart att vi har parket i köket. men det har vi, eller i alla fall fram tills nu. Jag vet inte om den har klarat sig. Jag har satt en värmefläkt där nu så jag hoppas att det torkar. behöver jag tillägga att jag var på ett skit dåligt humör.......


Nytt jobb??

I dag har jag äntligen tagit mig kragen och skickat mitt CV. Det är ju ingen direkt helighet att jag inte trivs på mitt nuvarande jobb. Jovisst, jag kan vara på internet hur mycket jag vill, blogga. Men i längden är detta vekligen inte roligt.
Den största fördelen med mitt nuvarande jobb, är att jag kan börja o sluta i stort sett när jag vill.

Oftast är jag på jobbet vid 6 och åker hem vid 15. Passar mig jätte bra eftersom jag är extremt morgonoigg och att jag slipper sitta i kö till jobbet. skille jag börja vid 8 så måste jag åka senast 6, för då börjar kön in till Amsterdam. Så mycket hollänsk kommer jag nog aldrig bli att ajag tycker der är ok att sitta i kö 4 timmar om dagen.

Men nu så. är Cv'et skickat. jag tror jag kommer att få höra i dag eller i morgon om jag får komma på interjuv. Det är fördelen här, att dom flesta företagen är väldigt snabba på att svara.

Så nu håller jag tummarna att jag får komma på interjuv och att jag gillar befattningen...
Håll nu tummarna för mig!


Myskväll



I går kväll tog vi en paus från promenaden och stannade hemma. Michael hade en massa jobb att göra o jag har blivit förkyld. Eftersom jag typ alltid fryser sp var Michael så gullig och tände i våran öppna spis. Så skönt med en stor kopp kanel te.

Utmanad av Bosse

Jag blev just utmanad av Bosse per mail dock

Tre saker du kanske inte visste om mig...



 

Tre jobb jag har haft:


 

Jobbat på Liseberg i ett hamburger kök med   http://iconfess.blogg.se/

Trukförare

Värnpliktig



 

Tre platser jag har bott på:

Moholm

Växjö

Västerås


 

Tre saker jag gillar att se på TV

Ser aldrig på TV så jag vet inte.
i Västerås hade jag inte ens en TV....


Tre favoriträtter:

Fisk i alla dess former

Musslor!!
grekisk mat

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:

Afghanistan som FN soldat

Asien på en strand
Hemma hos mamma med nybakt bullar


Elias



Elias har bakat chocklad sockerkaka till oss idag. Tror vi ska ha måndags fika istället för fredags fika. Måndagar är ingen rolig dag alls. men nu blev den lite bättre i alla fall. Fika är alltid bra.



Gott var det!!!!


Elias har bakat chocklad sockerkaka till oss idag. tror vi ska ha måndags fika istället för fredags fika. Måndagar är ingen rolig dag alls. men nu

Trädgårdsarbete.....


Det blev lite trädgårdsarbete i går, i alla fall för Michael...jag tycker det är så trååååktigt. Jag vet ju att det måste göras, suck. Men jag hade roligare saker för mig.

                                              

Jag packade upp mitt HM paket. Det var några fina saker med. Bilderna är ju kass men ni har säkert sett kläderna ändå.


 Det här är klänningen som "pappa" hade beställt. Tyvärr passade den inte honom....Den är från Halens, och är faktiskt riktigt fin. Ska inviga den i veckan tänkte jag.





När jag var hemma förra helgen så köpte jag lite svenska tidningar med.. Det är alltid kul att läsa. Det är så enkelt. Jag läser typ samma tidningar här i Holland på hollänska och det funkar ganska bra. Men i mellan åt är det kul att läsa något på svenska. Köpte även den sista boken av Stieg Larsson, har läst dom andra och dom är sanslöst bra.

Fika med ma & pa



Det blev tyvärr ingen fika med Seny o Sophia men isället blev det fika med mina svärföräldrar. Dom är dom basta. jag lovar. Afrika dagen var ingen hit heller så vi var bara där i typ 30 min. Det räckte...




Pa med cigarren ihögsta högg. Han har alltid en cigarr i munnen. Jag har känt honom i över 5 år och gångerna jag har sett honom utan cigarr kan jag nog räkna på en hand. Han är toppen, lika sjuk humor som jag har...



Kolla bakrunden, med det fina trädet!


Godmorgon sondag




Eller kanske god formiddag. Har borjade dagen 06.30 med  1 timmes powerwalk med Michael. Grannarna ringer nog snart pysket. Pa helgen gar vi 3 ganger per dag och pa veckorna 2 ganger. Sa pa veckorna borjar dagen 03.30 med
1 1/2 timme powerwalk och sedan 2 timmar pa kvallen. Michael har redan gatt ner massor. Men framforallt har har han fatt ordning pa sitt insulin (han har diabetes). Inte nog med det, han slutade roka for over en manad sedan. Innan han slutade sa rokte han minst 2 paket om dagen. Jag tycker att han ar helt grymt bra!!!

Nu ska vi ducha o sedan ta en cykel tur. Det ar Africa dagar i Almere i dag, tankte svanga forbi o se om det ar nagot att ha. Sedan hoppas att jag hinner ta en fika med min gulliga van Seny och hennes dotter Sophia.

Eftermiddags planerna bestar av tradgards arbete. Jag gillar verkligen inte det. Men det kanns som i dag ar det typ sista dagen som vi kan gora nagot at varan djungel. Vi ar borta dom 3 nast foljande helgerna. Sedan skulle det behovas stadas inne med. For har har en bomb expolderat.

Hoppas att ni far en trevlig sondag

Shopping



Cykel turen i dag slutade med shopping pa hog niva. Och da var jag inte ens inne pa Zara. Det blev en ny Laptop. En Packard Bell. Jag ar jatte nojd an sa lange. Ska forsoka ta till lite svenska bokstaver med.

Bara 2 veckor kvar

Hotel Palm Garden



Bara 2 veckor kvar nu, sa aker vi till Turkiet i en vecka. Det ska bli sa skont. Vi hade bara 3 dagars semester i Juni, sa vi behover vara lediga lite. Jag hoppas att det ar lika bra varder som forra aret nar vi var dar. 35 grade alla dagar. Det ar inte helt fel.

Snygga!!



Hittade dom har pa Vagabonds hemsida. Hur snygga ar dom inte?? Varfor finns inte Vagabond har?? Shit, o ja som var hemma forra helgen. Nagon som skulle vilja vara min personal shopper??? Lillebror ligger ju pa sjukhus, sa denna gangen vagar jag inte be honom.....


Underbart vader



Det ar helt otroligt vilket varder vi har har. I dag ar det 23 grader o stralande sol!! Det ar 20 september. Hela forra veckan var ocksa kanon. Sa dagen borjade med morgon promenad kl 06.30 med Michael. (han har fatt smak pa det). Sedan frukost och en lang cykel tur, gissa var vi hamnade??? Inte helt ovantat vid vattenskidbanan. Dar hittade vi gulliga Zuie och hennes pappa (Michaels bror).

Zuie akte banan o hade skit kul nar vi kom.

          

Grattis älskade storebror!!!



I dag skulle min storebror fylla 45 ar. Tyvarr sa dog han i en extrem kraftig hjarnblodning for julen 2002.
Jag tanker pa honom fortfarande varje dag, kommer anagligen alltid gora. Jag alskar dig!!!

Bilden ar tagen 92. Jimmy jobbade som dykinstruktor. en av hans elever (Kurt) hade gjort ett examens dyk pa 30m. Eftersom Jimmy hade torr drakt sa flot han ganska bra i den. Sa det ar jag som sitter pa honom. Min syster tog bilden. For 2 ar sedan fick jag den har bilden forstorad i en ram i julklapp av henne. Det ar den basta julklappen jag nagonsin har fatt.

Life sucks



Jag skulle packa upp min paket i kvall var det tankt. Men det kanns inget vidare. Snoppie brukar alltid vara med mig nar jag gor det...ligger pa kladerna, river sonder pasarna...

Det gar ganska bra att vara pa jobbet. Men nar man kommer hem, ar det inte roligt. Jag forsoker att aktivera mig men det ar svart, jag gar just mest runt varat omrade och ropar.

Men jag ar glad for tiden som vi fick med henne. Hon var en fantastisk katt pa alla satt!!!!

litet paket


Det hade kommit ett litet paket med. Från http://www.baresso.se/. Har beställt från dom en gång tidigare och var super nöjd med serivce och leveransen. Men denna gången tog det över 4 veckor...Lite länge tycker jag och ingen information varför.Sedan har paketet gått sönder på vägen så Hollänska posten har fått plasta in det. 
Ska man meddela sånt??? Jag vill inte vara gnällig.

Paketet ska innehålla ansiktskräm från det hypade No7. Hoppas att den är så bra som alla säger. För jag har ju naturligtvis köpt allt....lite typiskt Tina. Hoppas nu att allt finns där i som ska vara där.

Paket...


I måndags när jag kom hem hade jag fått paket, ett stort från HM. Alltid trevligt. Men jag har inte öppnat det än. I måndags orkade jag inte o igår var jag så depprimerad så jag glömde bort det. Men jag ska ta mig i kragen i dag.

Terri krönika

Jag läste just http://www.aftonbladet.se/resa/terriherreraeriksson/article3237210.ab
Shit, jag kanske ska sluta med att ha planer att flytta tillbka till Sverige. Kommer jag att bli som dessa människor.
Kanske är battre att jag håller mig utomlands ett tag till......Jag vill ju inte förpesta tillvaron för familj och vänner.


Älskade vännen



Innan flyget gick i måndags så hann jag med o träffa min kära gamla kompis Keo!!!
Det är nu över 2 år sedan som vi sågs. Så det var riktigt roligt att träffas även bara för en kort fika.
Tack gumman för en jätte trevlig fika stund. Det för gyllde verkligen min dag. Du vet att jag älskar dig.
Du o Pål + vänner är jätte välkoma att hälsa på när ni vill. Dörren står öppen.

I söndags ...



I söndags åkte Bosse o jag till mamma i Skövde. Det var jätte kul att få träffa mamma. Mamma är den som jag träffar minst i min familj.  Under 2007 så träffade jag mamma 7 timmar på ett helt år. Det är jäv.. dåligt gjort av mig.
Men nu var jag där i alla fall, även bara för en dag. Mamma är ju inte så kry så hon kan inte riktigt komma o hälsa på mig längre. Mamma har KOL och behöver syrgas 24 timmar om dygnet. Det är inte roligt att se KOL på så när håll.
Men mamma försöker att vara pigg o glad så gott det går i alla fall



Så ledsen

Min Snoppie är fortfarande inte tillbaka. Det känns rent ut sagt för jävligt. Det gick ganska bra i helgen när jag var i Sverige. Jag visste att Michael var ute o letade massor. Men nu när jag är hemma .....i går grinade både jag o Michael nästan hela kvällen.

Hon är min bebis. Vet att många tycker att jag är sjuk i huvudet. Men så är det, hon är min bebis. 
Det är så tomt. jag kan inte ens sova. Hon sov alltid på min kudde eller under mitt täcke. Men jag har lite hopp kvar att hon kanske kommer hem snart. Hon är i alla fall inte rappoterad död på djur ambulansen, och finns inte med på webbsidorna som upphittad.


Hemma hos syster

Vybild Tjörnbron

På lördag mogon åkte lille bro o jag ut till Askerön, en lite ö utanför orust där  våran bästa stora syster bor.
När vi är där kommer med våran storebrors son Tobias. Jag har inte sett honom på növer 1 år. (jag skäms som en hund)Han är hur stor som helst!!!! Nu är han 186 tror jag han sa. Han är 15 år...vad ska det här sluta???
Tack Tobias för att du kom. Jag är verkligen överlycklig över det. jag lovar att skärpa mig. Glöm inte o kolla när du har höst lov, så du kan komma o hälsa på i Amsterdam

Tobias med igelkott hår och sin moppe, den går baaara i 50, ja right, Ta den med rödluvan med....





I Bakgrunden är det världens bästa stora syster!!!!!


Göteborg





I fredags åkte jag till Göteborg, hem o träffa min familj. Jag landade på Landvetter någon gång vid 10 på morgonen. O satan i gatan vad det var kallt. Jag hade inte tänkt att ta med mig någon jacka. Som tur var slängde jag ner en i trollyn. Så det var bara att börja packa upp väska på Landvetter. Sedan satt jag på bussen till stan o trodde jag skulle frysa i hjäl.

Sedan tog jag nästa buss hem till pappa i Bohus. Har inte åkt buss i Göteborg på 4 år. Men jag hade kvar ett gammalt 100 kort. Ekonomisk som jag vara hade jag sparat det o tog med det. Jag frågade chaffören lite försynt om hon trodde det fungerade. Vad sur hon blev..ursäkta att jag frågade. Men hur eller hur, det fungrade.

Väl hemma hos pappa blir jag bortskämd som vanligt. Fick hemalgad mat. Färsk torsk. Det är verkligen gott och min pappa lagar super god mat. Sedan på kvällen blev det havs kräftor. Det är nog det godaste jag vet. Tack pappa för att du skämmer bort mig.

Snoppie



Snoppie ar borta!!!! Min lilla pinsessa ar borta. Hon har fortfarande inte kommit hem. Jag slappte ut henne runt 03.00 i natt, som vanligt. Men nar jag aker till jobbet vid 05.00-05.30 sa brukar hon alltid vara runt huset. Under dagen brukar hon  halla sig i narheten. Sa nar jag kommer hem, kommer hon alltid spingandes jatte glad. Men inte i dag hon har fortfarande inte kommit. Det ar sa himmla typiskt. Jag aker ju till Goteborg i morgon. Nu kommer jag vara jatte orolig over henne. Jag vet att Michael kommer att leta massor.
Jag ar ledsen och orolig!!! Hall tummarna att hon kommer snart.

Lunch



Nu har jag pricis haft lunch. Supe in Cup. Det är min standard lunch. Alltid champinjon smak..
Här i Holland äter man inte riktigt lunch. Det är typ smörgås. Lunch resturang på företagen är ganska ovanligt. Finns det så severar dom oftas inte "riktig" mat. Utan det är soppa, yoghurt, smörgås och snacks. Snacksen är alltid något friterat.
Inte så jätte nyttigt. Nu äter inte jag bröd eller friterade saker övehuvudtaget så det blir en cup in supe. Man vänjer sig.

Prinsessan



Min lilla prinsessa, ska bo på hotell. I dag är det bokat hotell till henne. Det var en rolig webbsida som man ska fylla i.
Några av frågorna är: Vill din pinsessa delta i aktiviteter med andra prinsessor? Vill din prinsessa ha ett eget rum med egen betjänt. Tycker det är lite gulligt faktiskt. Så nu ska Snoppie på semester en vecka.

Hon har i och för sig varit på samma hotell en gång tidigare. Hon verkligen hatade det... så där kul. När jag kom o hämtade henne blev hon så glad och skrek som bara den. Skötaren tittade förvånat på henne och sa kan hon spinna och vara gosig? Snoppie hade bara rivits och försökt bitas när någon försökte klappa henne.

Men jag vet att hon kommer att ha det bra där. Bättre än hemma och jag behöver inte oroa mig så mycket för henne.

Bokat

Flera KLM-flygplan på  Schiphols Flygplats i Nederländerna.

Nu är det bokat o klart. Kommer till Göteborg på fredag vid 10.00. Ingen är gladare än jag. Helgen är redan full planerad

Fredag, mysa med pappa. Hoppas att min klänning har komit som jag har beställt i hans namn..
Lördag, blir det till Askerön med bror. Vi ska sova hos systeryster. Hoppas att det är bra väder så jag kan använda min havs kajak. Har inte gjort det på 4 år!!
Söndag, åker bror o jag till mamma i Skövde.
Måndag förmiddag, fika med en gammal vän. Sedan går flyget tillbaka till Amsterdam vid 17. Jag längatar som bara den.
Jag är hemskt ledsen, jag skulle gärna vilja träffa en massa mer kompisar. Men som vanligt är det tids brist...Jag prioriterar just nu att träffa familjen. Men jag lovar jag ska komma hem o stanna längre så vi kan träffas.

26 grader o strålande sol



I dag är det verkligen sommar här. Hur fint väder som helst. När jag vr ute på linchen var det 26 grader i skuggan. Det får nog bli att åka o bada i efermidda när jag kommer hem.

Ingen bra dag

I dag är det ingen bra dag.
Jag saknar min familj i dag, sanslöst mycket. Det är första gången på tiden som jag inte har bott i Sverige som jag verkligen saknar dom alla och kan göra nästan vad som helst för att träffa dom. Mamma, pappa bror och syster.
Visst sakanr jag mina vänner, men i dag saknar jag verkligen min familj!
Funderar allvarligt på att boka ett flyg hem över helgen. Det är bara det att min chef inte vill ge mig ledigt...För att jag åker till Turkiet om 3 veckor. Suck, ska prata med honom igen.


Kjolen med bolder från Asos

Click on images to enlarge themClick on images to enlarge them 




Click and hold to drag image

Min Rumpa


Det här är första gången, och hoppningsvis sista gången som någon tar kort på min röv. Sergio är fortfarande fotograf. kändes inte alls bra. Men eftersom detaljerna på kjolen sitter i bak så, vad ska man göra?? Bilderna på kjolen är inte så bra. Men jag lovar det är en av dom snyggaste kjolarna som jag har haft.

Nya kjolen


Här är kjolen som var i paket från Asos. (den som Michael har beställt) Sergio är fotograf på jobbet i dag...
Han är i alla fall glad över det. Några gänger varje dag brukar han krypa under mitt skrivbord o kolla under mina kjolar o klänningar. Så här på kontoret blir det inte något kort kort.

Paket



I lördags kom det paket till mig. Blev lite förvånad för jag kom inte i håg att jag har beställt något. Jag funderar ju fortfarande på jackan från Asos men har inte beställt den.... Den var min kära man som hade beställt till mig. En snygg kjol och ett skor...jag har troligtvis tjatat hål i huvudet på honom. Så det är väl enda sättet att få tyst på mig... Men glad blev jag.

Fint väder


Så här fint väder var  det i lördags, jag funderade till och med på att bada..men det blev inte så.Ångrar det lite nu dock.

Fika


I lördags var det kanon väder, 28 grader o sol, så det blev en fika på stan. Jag testade en kaffe brule, Den var ärligt talat inte så himmlans god.. Men det gick ner i alla fall. Det var i alla skönt att sitta ute o fika i solen.

Glass


I fredags hade Michael köpt glass till mig. Det är första gången som ajg har ätit Ben & jerry glass. Den var super god. Men ärligt talat är inte Lejonet och Björnen glassen bättre?? Eller är det att jag är glömsk och inte kommer i håg bättre??
Men nu kan jag i all fall säga att jag har ätit Ben & Jerry.... Nu ska jag bara försöka få se något avsnitt av Sex in the city. Jag tror att jag är den enda människan som inte har sett något avsnitt....

Walking in the rain


Så då var denna helgen över, vart tar helgerna vägen?? Det går så himmla fort. Jajaj nu har vi en hel vecka framför oss. Men det är bara 3 veckor kvar tills vi åker till Turkiet så jag är glad i alla fall.
I går regnade det som bara den, men jag var ute på min 1,5 mil speed walk. Arméns regnställ och M90 kängor löser dom mesta problemen. Jag var i alla fall glad o nöjd att jag gick ut. Det är fortfarande vamt här så det är ingen irsäkt att det regnar. I går var det 22 grader.

Saknar

Jägarsoldater ur Luftburen bataljon under övning.
I helgen är det militär ovning, som jag kunde varit med på ..Just nu vill jag inget mer än att flytta tillbaka till Goteborg. Saknar insatskomaniet och allt som hode det militära livet till. Visst det ska regna i helgen men jag gillar att ligga i fält även nar det är dåligt väder. Synd att jag kom på arr jag ville bli yrkes militär så sent. Det är verkligen min grej. Jag gjorde lumpen i Boden och jag älskade varje sekund. Áven att bada isvak...

Hoppas ni får kul i helgen i alla fall, Jag ä inte alls avensjuk. Så jag ska nu ta på mig mina M90 kängor o gå ut pa en språg march på 1 mil i regn!!! Men jag gillar det verkligen.

Tröttast


Fy f.. vad jag är trött i dag. Jag har sovit ca 3 timmar. Varför ska det vara så svårt att sova???
Men men det var bara att gå upp vid 04,30 och åka till jobbet. Bilden är tagen vi 04,45.
Nu är kl  nästan 9,30 o jag har druckit några liter äcklig atumat kaffe så att magen protesterar men jag börjar vakna till lite i alla fall. Jag ska försöka sminka mig lite nu innan cheferna från Finland dyker in.

Förråds shopping


I går letade jag efter lite saker i  vårat förråd. Titta vad jag hittade. Nya skor, aldrig använda. Jag köpte dom i våras men av någon annledning använde jag dom inte. Men nu jäklar användas dom. Dom är på idag. Riktigt sköna änså länge. Lite hög klack kanske.. 12 cm. Men nu behöver jag kanske ine bli kallad smurfen i dag...

Ångest


Nu behöver jag råd vad vi ska göra. Michael har fått ett bra jobb i Bryssel. Men är det värt det?? Är Bryssel en trevlig stad?? Jag har bara varit där 2 ggr. Det värsta är att han måste svar på måndag om han vill ha jobbet eller inte. Är det nåon som vet om det är lätt att få jobb för mig??

Är den snygg???

ASOS Frill Funnel Neck Coat
Har hittade denna på nätet, Asos kostar 90 Euro. Är den snygg?? Eller är den för gullig för mig? Jag behöver smakråd.

Torsdag



Idag har vi stor främmat på jobbet. Cheferna från Finland är här..så jag tänkte att jag skulle försöka se lite ordentlig ut..Hitills har det i alla fall gått bra. jag har haft mina redovisningar, puh och än så länge ingen som har klagat. Måste tillägga att jag har min glasögon i dag med. Det händer inte ofta. tack o lov finns det inget kort på det. Ser verjligen ut som en sekreterare eller skol fröken

Muppen


Ja Ja så här såg jag ut igår när jag gick på min 2 1/2timmes power walk...ser ju faan inte klok ut! Inte så mycket att göra åt i dag. Men det var väldigt skönt att vara ute i går, det har blivit lite ka´llare här nu. Vilket jag tycker är skönt. Det känns så frächt i luften.

Vigselring

Europa Exklusiv Bern 0,14ct

Tina klanten har varit i farten igen, suck att jag aldrig lär mig. Jag har tappat min vigselring. Den är borta. Ska man köpa en ny nu?? Det tråkiga är att det var också min  förlovnings ring. I Holland har man bara en ring. Så när man gifter sig så byter ringen hand, så ringen är på höger...Snåla jäklar här. Ingen morgon gåva får man heller....
Det var meningen att jag skulle ha en förlovnings ring och en vigselring, men jag hittade aldrig någon vigselring som jag tyckte om så det hände typ aldrig.

Jaja men kan jag nu flörta om kring som jag vill?? Jag har ju ingen ring alls....det ska jag nog tänka på. Kanske framföra det till Michael, tror jag kommer få en ny ring gansk fort då, eller hoppas jag i alla fall

Mail från brosan

Jag skickade ett mail till min bror i morse, med en rolig historia jag hade hittat. Så jag had gjort  copy past till mailet till honom. Skickade det utan att skriva något mer... han har ju lika dålig humor som mig så tänkte jhan fattar ju ändå.
Det här svaret fick jag:

Va fint med ett tomt mail....... Ville du visa hur det såg ut i ditt huvud eller ?

-----Ursprungligt meddelande-----

Från: Tina

Skickat: den 3 september 2008 07

Till: Lillebror

Tack för den.
Det var väl bara att börja jobba då

Hoppas att ni får en bra dag


Nu är det bokat


Nu är semestern bokad. Det blev Turkiet, Bodrum. Vi var där förra året och det var kanon. Kan verkligen rekomendera det. Vi åker den 4 ocktober, så ned räkningen har börjat.Nu ska vi bara hitta ett hotell där våran lilla Snoppie kan bo under tiden. Men det ska nog gå att ordna.

Söndag eftermidda


Som vanligt när det är bra väder blev det en cykel tur till Vattenskid banan, där Zuie "bor". I går var det 32 grader varmt. Så det var en svettig cykel tur, men det är det värt. Jag passade till och med på att bada i går. Någon gång kanske jag provar på att åka wakeboard också, jag är lite sugen på att prova och Zuie tjatar som bara den. Men jag kommer att bli skämt efter det. Men kanske nåsta vecka eller så.

Super snygga kjolen



Här är super snygga kjolen, men eftersom jag inte är någon mäster fotograf så blev bilden skit kass..

Shopping igen


Jag erkänner, det blev lite shopping igår... jag kanske borde söka hjälp snart. Det blev bla denna klänningen + en kjol ....+ litet ill.
Klänningen o kjolen är jag så super nöjd med. Dom är lite stora men tänkte fjäska med syster yster om hon kanske vill hjälpa till att sy in dom.

Strand promenad


Zandvoort



I lördags var det så underbart värder. 27 grader varmt och ingen vind. Så det blev en tur till Zandvoort. En lång sand strand med massa så stand paveljonger och barer. Det här är enligt mig den bästa platsen i Holland. Jag har nog blivit mer Hollänsk än vad jag någonsin trodde att jag skulle bli. Jag gillar stranden bättre på vintern, när det blåser och små regnar.  Första gången Michael frågande om vi skulle åka till Zandvoort på vintern trodde jag att han hade slagit i huvudet, men vi åkte och det har jag verkligen inte ångrat en sekund.

Men i lördags var det i alla fall kanon väder så det blev en strand promenad på ca 4 timmar.

Irish coffie





När jag äntligen kom hem i fredags. Det tog 2 1/2 timme att köra dom dryga 4 milen...det är inte roligt. Om det hade varit en olycka eller vägarbet, OK då förstår jag, men inte bara för att ingenting. Ja  ja det är bara att andas djupt, kolla i dom andra bilarna om det finns någon snygg kille att vila ögonen på.

Men efter att ha ätit lite yoghurt till middag tog vi cyklarna ner på stan. Kl 20 var det fortfarande 25 grader varmt. Det är inte illa. Väl nere på stan så hade jag svår att bestämma mig men det blev en riktigt god Irish Coffie, med massa wiskey. Så det blev en flamsig och vinglig cykel tur hem. Michael skämdes en aning..Så nästan gång kanske jag borde äta oxå. Väl hemma kom jag på att jag inte hade ätit så mycket, lite soppa till lunch o lite youghurt. Jag är ju inte så rutinerad på att dricka alkohol längre. Jag får öva oftare. Men det var trevlig.

RSS 2.0