VAD

Michael och jag har ett vad, att vi inte ska handla. Vi har köpstopp. Lillebror och mina kollegor här på jobbet asgarvade åt min när jag sa det, det var i slutet av Januari. Men vet ni vad det går faktiskt jätte bra. Jag har handlat några toppar på Zara för 3 euro st...Till och med Michael tyckar att jag behöver mer toppar. Min gammla är ju förstora..
Vi har inte satt något slut datum på köpstoppet men hittills känns det bra.

Jag är inspererad av denna fantastiska tjej  http://missagda.blogspot.com/. Hon insperar vekligen med många kloka inlägg. Så nu blir det verkligen kvalitet före kvantitet och tänka efter en gång till om vad jag behöver eller ej.
Miss Agda har  med inspererat mig till att bara köpa miljövänliga rengörings medel. Hon har många tips. Som sagt många bäckar små.....


Ångest


Bilden är från i går morse...04,30 jag har med sommar skor som är helt öppna...

Suck, jag har ångest på hög nivå i dag. Alla dagar är verkligen inte rosa...

Jag har bokat flyg till Göteborg på söndag, har interjuv på måndag...flyger hem på kvällen igen.

Så lillebror får vara hotell och stå för room servicen denna gången. Han får med äran att låna ut sin fina bil till mig.

Men nu så har jag ångest igen vill jag flytta... jag saknar min familj så jag håller på att bli fullständigt tokig. Jag saknar mina kompisar...

en del mat och godis vilket inte är så jätte jobbigt. Den bästa lösningen är att familjen och kompisarna flyttar hit! :)

Tror ju inte att det händer.

Annledningen till ångesten vet jag inte riktigt, jag brukar ju vara den som provar det mesta och flytta har ju aldrig hindrat mig. Fråga min bror o far, jag har flyttat 28 ggr och jag fyller 34 om några veckor.

Lillebror o far har hjälpt till säkert 25 av ggr. En del av ångesten är nog Michael son. Även om vi verkligen inte är bästa vänner på något sätt och jag har önskat honom till varmare platser många gånger så känns det inte så bra att lämna honom här... även om jag inte får tillbaka min Prada väska,och allt annat som han har stulit o förstört. Jag är lite små sur fortfarande, jag erkänner. Jag är en hemsk människa!!


Spännade



Så här ser jag ut i dag. jag ger inte upp utan provar mina höga ankel skor igen. Ska ju bara vara på kontoret i alla fall. det ser ut som jag har nattlinne på mig... det ska vara wen svart spets klänning från Laredute. I går hade jag ett spännande möte som jag hoppas blir jätte bra. Får mer besked om 2 veckor. Nästa vecka ska jag faktiskt på interjuv i Göteborg!!! Det trodde jag inte. Lite spännande. Dom hade hittat mit CV på internet. Jag ver ju inte ens om vi kommer att flytta, vet inte ens om jag VILL flytta......men jag vill gå på interjuvn i alla fall.

Irish coffie


I lördags tillbringade vi eftermiddagen på en bar. Det fick bli en Irish coffie. Jag som inte ens gillar sprit.

Men Irish coffie är gott och sött.

  
Jensen åkte på i lördags igen.. känndes inte lika ovant denna gången

På kvällen slängde jag i hop en seg choklad kaka som jag har hittat hos vackra Julia: http://juliakrischel.blogg.se/
bilden på dom gör dom absolut inte rättvis, men dom var vekligen super goda. Bra när choklad behovet blir för stort.
Receptet är från julias blogg:

Ingredienser
100 g margarin
1 dl sirap
0,75 dl strösocker
3 msk kakao
4 dl cornflakes
1 tsk vaniljsocker

Gör så här
Blanda margarin, sirap, strösocker och kakao. Låt koka ett par minuter.
Tillsätt sedan vaniljsocker och cornflakes.
Häll upp i formar och ställ in i frysen så de stelnar till. 


RSS 2.0