Ruffs

   

Nu är det en ny vecka med en massa ny möjligheter. Jag började veckan med en svart och vit kontors klädsel. Jag trotsar regnet med öppna skor, ska ju inte vara ute speciellt mycket i alla fall, och i eftermidda har dom lovat 10 grader o sol. Så jag tog även vår jackan i dag. Har lagt undan nästan alla vinter kläder nu så har väl inte så mycket mer att välja på än vår käderna....

Det var en väldigt lung helg hemma hos familje Schubert. I lördags skulle vi ut på våran 20 km power walk, det blev bara 12... mina ben började göra ont... SKIT!!!!!
Sedan har jag bara mer eller mindre slappat och sovit. Jag sover ju så sannslöst dåligt på nätterna fortfarande.. max 3-4 timmar och det är inte i ett sträck,så nu efter 6 månader med lite sömn har jag blivit en  zombi som är i koma. Men i dag känner jag mig ganska ok faktiskt. jag får nog försöka att släppa på en ,massa krav och måsten som jag har satt upp för mig själv och inse att set är ok att inte göra något alls.. Men det är svårt när man alltd har varit över aktiv och hatar att sitta still.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Söt du är! :D



ha en bra dag! Kram!

2009-02-16 @ 11:52:31
URL: http://meandmycloset.blogg.se/
Postat av: Julia

Tack :) Fast på den bilden från visningen är det 60 tals make up så man ser ju helt vitmålad ut med beiga läppar å allt haha.

2009-02-16 @ 12:56:10
URL: http://juliakrischel.blogg.se/
Postat av: Veronica

Inte då! :D Du är jättefin! Kram!

2009-02-17 @ 10:28:48
URL: http://meandmycloset.blogg.se/
Postat av: elimi

Du är så söt, Tina.. Hoppas verkligen att du får ordning på dina ben!! Själv tänkte jag använda mina ben till att sparka ut de där hantverkarna. I slutet av veckan har de lovat denna gången så får hoppas att de håller det! =) Varm kram!

2009-02-17 @ 22:41:57
URL: http://elimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0