Lagoma Lovisa

Jag hittade ett makup test hos super söta http://ddoruntinas.blogg.se/index.html, det var riktigt roligt. Jag som nästan aldrig sminkar mig.... Jag blev i alla fall Lagoma Lovisa!! Stämmer nog ganska bra

Lagoma Lovisa

Du gillar smink och önskar ofta att du ägnade det lite mer energi eftersom du ofta känner dig onödigt blek när du ser dig i spegeln. Du är grym på att lägga en naturlig bas men känner dig lite osäker när du ger dig på färger och ovana tekniker. Om du vill utöka din repertoar - gå till en makeupdisk och be om hjälp. Det är det absolut bästa sättet att hitta både produkter och knep du är bekväm med. Men underskatta inte de färger och trick du känner dig bekväm med. Bruna skuggor som bara förstärker dina drag, bronzers och skimmerprodukter känner du redan till - gör dem till mer än dina vänner. Förkasta dem inte i jakt på något mer spännande och färgsprakande - de passar ju dig!

PRODUKTER ATT SPANA IN: Blanda lite skimmer med din foundation. Instant Light Complexion Perfector "Champagne Shimmer", Clarins, 224 kr, kan du använda tillsammans med din foundation eller ensam, om du vill ha hög lyster i ansiktet om aftonen. Våga byta ut läppglanset mot ett läppstift som är aningen rosigare än din egen läppfärg. Perfect Rouge "PK 307", Shiseido, får läpparna att blomma ut. Glöm inte bort ögonbrynen i din makeup. Definierade bryn höjer hela looken flera snäpp. Se till att hålla ytterändarna snygga oavsett vad som händer - det ger ett intryck av att hela ögonbrynet är välputsat. Fixera med vax och ögonbrynsfärg. Prova Brow Tech, Smashbox, 215 kr. Investera i en palett med flera ögonskuggor som låter dig experimentera med bruna och skimrande nyanser utan att du behöver mötas av något vilt främmande i spegeln. Spana in fina The Shadows Palette "Basic", Håkansson, 650 kr. Inte superbilligt, men skuggorna är fantastiskt bra och du kommer inte att behöva någon annan skugga på ett år, minst (sedan är det rent hygieniskt dags att byta).

Här är linken till testet: http://www.glamour.se/quizz/hitta-din-makeup-personli/index.xml?page_nr=1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0